DNK- Dark kitchen

Het DNK pand is een Dark Kitchen. Een productiekeuken a 1.400m2 groot en alle ruimtes (kantoor, magazijn, keukens) en faciliteiten zijn op flex-basis te gebruiken voor productiebedrijven, cateraars, startups en restaurateurs. 

De keuken is opgesplitst in twee gescheiden gedeelten: koude keuken (ca 200m2) en warme keuken (ca 100m2). De koude keuken wordt geconditioneerd op 12-15 graden Celsius. De keuken heeft een aparte ontvangst goederenruimte voor kwaliteitscontroles. Aangrenzend de keuken zijn koelcellen en vriescellen en het magazijn. 

Het kantoor van 300m2 op de eerste etage heeft 8 flexplekken beschikbaar. Verder zijn er in DNK 3 vergaderruimtes en een showroom, welke op flex basis beschikbaar zijn. Op de 1ste etage is de personeelsruimte, rookruimte, kleedruimten en toiletten.

Het magazijn heeft een aparte leveranciersingang en stellingen voor opslag droge producten. In het magazijn is tevens de spoelkeuken. Het overdekte loading-dock heeft 3 overhead deuren. Naast het magazijn is een afvalpers en staan papier/glas containers.

Rondom het pand is voldoende gratis parkeergelegenheid, OV is op 20 min loopafstand. DNK is centraal gelegen naast Rotterdam Airport, tussen de A13, A20 en A12 in, op het nieuwe bedrijvenpark Oudeland in Berkel en Rodenrijs. Binnen 30 minuten rijden zit je in Rotterdam of Den Haag centrum.